jiný úhel pohledu


jiný úhel pohledu

tak jsem odhrabal další vrstvu toho bílého sajrajtu co nám bezustání dělá bordel na dvoře. Psi couraj břicha ve sněhu a otráveně štěkaj, jako že je to už nebaví, autem nemůžeme od garáže pomalu vyjet a popeláři dlabou na odvoz odpadků a už týden je nebylo ani vidět. Soused sebou včera odpoledne fláknul a rozbil si tři lahváče, co si nesl k večeři. Koukal jsem na to asi ze 100m, celkem v pohodě, protože to nebylo už na našem chodníku. Když se ale na to podívám jiným úhlem pohledu, asi bych pak měl napsat, jak poeticky se snášejí vločky do ticha bíle krajiny, že pejskové radostně dovádějí a řidiči si užívají pohody svých čtyřkolek, zatím co oranžově odění pracovníci komunálních služeb statečně bojují s přívaly sněhu a vesele zdraví kolemjdoucí. I dospělý mají ze zimy radost a občas se nenápadně sklouznou, aby si připomněli mladá léta.
O této fotce by se dalo říci, že je stejná jaká už tu byla, ale já myslím, že je to trochu jiný úhlu pohledu.
Vloženo 15. prosince

Lokace: Francie, dálniční most u Milau

Klíčová slova: most, pilíře, beton, technický zázrak

Fotografie byla již 5957× zobrazena

221013213
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ivan Anderle
o jeho stavbě je Jitko natočen i krásnej dokument, nevím ale jestli je k nalezení na internetu ...
Jitka
Jo, ten znám, ale takhle mnohem hezčí :-)
Ivan Anderle
a jak by Jarko mělo asi podle tebe být, koncem prosince na Sněžníku? Vždyť už ten název Sněžník, ten to sám přivolává. Tak tam musí přeci sněžit a mrznout né?
Jarka
Njn, to ještě bylo krásně, ale jak to tam asi vypadá dnes :-D ? Včera jsem byla po dlouhé době na Sněžníku. Cesta nahoru kame jezdíme autem teď není, je tam jenom úzká ve vysokém sněhu vyšlapaná cestička pro jednoho a nevím jak vysoko nad asfaltem, ale asi dost :-D Nahoře zima děsivá, ve foťáku chcípají i baterky, ale bylo tam nádherně ;-)