cik cak


cik cak

všimli jste si, že když policie vyšetřuje nějaký finanční skandál, úplatek, podivné přesuny peněz, či falešné konto, tak obyčejně nic nevyšetří. Někdo říká jsme v čechách a tudíž je to normální, ale já myslím, že je to jinak. Cesty peněz jsou prostě normálním smrtelníkům utajené a nepřehledné. No aby né, když si bankovní dům postaví takovéto bludiště. Tam se klidně ztratíte i vy, když tam jdete jen něco vyřídit, tak aby se tam neztratil, sem tam nějaký ten milion

Lokace: čechy, Praha,

Klíčová slova: schody, zábradlí, světla

Fotografie byla již 4978× zobrazena

91613216
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ivan Anderle
pro mne je celé to bankovnictví pěkná rošťárna. Když vydělávají tak si zisky nechávaj a když krachujou, tak je stát sanuje z veřejných prostředků, tj. z našich peněz!
Sandras
Postřeh a vše ladí. Líbí a ten popisek je třešnička na dortu, teda v bludišti, nebo na kontu?
Ivan Anderle
zrovna pro tuto jsem Michale nikam nešel! Jen jsem zahrabal v archívu. Je stará 6 let. Baráků ale opravdu přibylo v Praze hodně. Budu se muset na ně zase trochu zaměřit :-D
Michal Kupsa
Mmmmmmmmm, tahle je fakt moc pekna. Kam na ty baraky sakra chodis ?? ;-) Az budu bydlet v Praze, tak musim tyhle moderny taky poradne "vyluxovat" .... :cool:
Ivan Anderle
já taky Jarko :-)
Jarka
Tohle je moc pěkný, takový já můžu :-)
Ivan Anderle
hezky, moc hezky jste to pani chytrá napsala, zvláště o těch mečích, co si odložili rytíři, když jedí. Kdo by taky jedl s mečem, že? :-):-):-)
pani chytrá
Tohle schodiště jste fotil během předvolební kampaně, že? Pěkné prolnutí zelené a oranžové a ty světelné meče rytířů Jedi dohlížejí na běh dějin.