poslední omrzlík


poslední omrzlík

že skončila zima se u nás pozná podle toho, že přes den necháváme otevřené dveře z Janiny pracovny na verandu. To ovšem znamená, že už nesmíme nechat gordony pobíhat volně na dvoře, protože tím je jim pracovna vydána v šanc. Jsou tady přesměrováni na zahradu. Říkáme tomu přechod na letní režim. Ovšem chybička se vloudí. Jeden ze starších psů dokázal vniknout do pracovny a dveře za sebou zabouchnout. Při pohledu z okna to celé odpoledne vypadalo správně. Dvůr byl prázdný a smečka se proháněla po zahradě. Teda až na Rufina. Ten zatím zkoumal pracovnu. Srazil květináče a z nich vytahal kytky, porazil koš a prozkoumal důkladně jeho obsah, skácel řadu vyrovnaných šanonů, strhl ze stolu klávesnicici a ze stojanu vázu s vodou. Unaven pak usnul na pohovce, na hromadě vypraných a srovnaných ručníků a prostěradel. A teď kontrolní otázka. Komu moje žena večer řekla: Ty můj zlatej truhlíku. A komu řekla: Ty mně nechoď na oči ...

Lokace: Čechy, Rakovnicko

Klíčová slova: zima, námraza, jinovatka, strom, soliter, kmen, lavička

Fotografie byla již 2783× zobrazena

17217119
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ivan Anderle
zdravím Š. Káčer. Jsem rád že jsi nakoukl a nechal i pár slov. A za ten export vám moc děkujeme. Ale jak se u nás říká: Na každou svini se někde vaří voda. Třeba ho jednou v klepetech vrátíme :-)
Š. Káčer
stále sa rád vraciam na túto stránku a okrem prezerania pekných fotografiách si nenechám ujsť trefné popisy. Ešte, že sme Vám pár osobností \\\\\\\"vyviezli\\\\\\\" :-)
Ono to samozrejme manželka zhodnotila úplne samozrejme a správne. Vyskúšaj ju aj so psom zavrieť na hodinu do kufra auta a keď kufor otvoríš, uvidíš, kto ťa nezištne ľúbi :-)
Teším sa na ďalšie fotky