jako na dlani


jako na dlani

při včerejším bikovém švihu jsem získal novou přezdívku. Vyrazil jsem od chalupy přes Mísečky nahoru na Zlaté návrší. Je to docela prudké, dlouhé stoupání (800 m převýšení), jež končí u Vrbatovy boudy. Tam na terase sedělo hejno turistů (co se nechávají vyvézt autobusem) a u jednoho stolu 4 dámy, tak kolem 40cítky a vedle opřená 4 elektrokola. Koukaly na to, jak dojíždím a když jsem si sedl s pivem o kus dál, jedna vstala a přišla ke mně. Nezlobte se, ale mohu se zeptat kolik je vám let? Říkám že za měsíc 70 a na to se ona otočí a huláká na celou terasu: Jitko, to není vyžilej padesátník, jak sis myslela, ale opravdickej starej důchodce …

Lokace: Krkonoše, Zlaté návrší

Klíčová slova: hory, hřeben, cesta

Fotografie byla již 1047× zobrazena

1917528
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ivan Anderle
tak v tom přesvědčení Karle vytrvej. Mne sice občas naprdne blbka, co na švindl kole (místní výraz pro ebiky) mne v kopci předjede a ještě blbě zdraví Ahóóój. Jenže já to dělám pro sebe a mám z toho vnitřní radost, že jsem to dokázal. Jakej pocit asi může mít nahoře ten ebiker?
Karel P
Ivane smekám, o jednu dekádu méně už nyní nemíním změnit bike na ebike. Díky za povzbuzení a pevné zdraví a mnoho dalších výškových metrů.:-)