na velikosti nezáleží


na velikosti nezáleží

po přečtení dnešních novin, si nemohu odpustit poznámku, že na velikosti naopak záleží. Vždyť je to již po několikáté, kdy nějaká nová pidi strana se dostala do parlamentu, do koalice a do vlády. A tam si začala klást neuvěřitelné požadavky, měnit svá rozhodnutí, dělat chaos, vydírat své větší partnery a hlavně bojovat uvnitř o moc. Je si totiž vědoma své malosti a tuší, že podobnou šanci asi příště už nedostane. A pokud v této straně vládne někdo s urputnou touhou po moci, jakou v sobě nosí každý malý Napoleon, je na potíže zaděláno. Proto trvám na tom, že na velikosti záleží! Alespoň v politice, že dámy… Na závěr jeden pěkný citát spojený s velikostí: Velikost člověka se pozná podle jeho nepřátel, nikoli podle přátel

Lokace: Čechy, Praha, loděnice

Klíčová slova: fotograf, pruhované tryčko, malý přístroj

Fotografie byla již 5246× zobrazena

52012113
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ivan Anderle
s BISkou tě Jirko dohromady fakt nedávám ...
:-)
J. Q. Č.
To sem si nezasloužil, aBIS mne dával dohromady s výqětem naší politické scény! :-(
Ivan Anderle
díky Milane za poklonu ohledně fotek. A co se týká politiky - je tu, byla tu a bude tu, vždy jako součást našeho života. Tak se snažím mít v tom alespoň trochu jasno a při volbách se pak řídím podle toho. Jsem přesvědčen, že to opravdu mají lidé v rukách a je to jen na nich, koho si zvolí a kdo tam bude určovat směr (a já do leva fakt nechci) ... :cool:
Milan
To jste dobrej,že na takové pořady můžete koukat.Já takové nervy nemám a tak zůstanu místo televize radši na internetu na Vašich a podobných stánkách.Vlastně Fotopíííváků a Černé slunečnice.;-).No,ještě se najdou i jiné např L. Votoček atd.Syn fotí tu zvěřinu a mě se ta myslivost taky líbí.Tak, hezký den:-)
Ivan Anderle
ještě k tý politice Milane. Dneska to zase v TV, v Otázkách Václava Moravce bylo úžasné pokoukání :-):-( Ten Bárta je fakt nejlepší herec co zatím na naší politické scéně objevil. On se do toho svého lhaní tak vžil, že se skoro rozbrečel i nad tím, jak sám sobě ty výmysli věří ...
Milan
K naší politické scéně už dávno nemám slov a tyhle stránky jsou tak hezké,že je škoda je s ní špinit.Toto je,ale krásný hipík.Zase lituju,že mi mé vlásky už dávno vypadaly:-(.Citát znám - taky se mi líbí;-).
Jarka
No vidíš, já mám problém pochopit takovýdle vztahy natož ty zlodějský v politice :-D Musím začít od p(íý)ky ..... nevím jaký i, tak obojí třeba budu vypadat když né chytře tak aspoň snaživě :-D:-D:-D;-)
Ivan Anderle
hospodská = kelnerka a jmenuje se Klauzová a za svobodna Milerová. Už je to jasný? :-D:-D:-D
Jarka
"je potřeba stále tyhle věci sledovat a být připraven se aktivně postavit na tu správnou stranu" Tak tomu já nerozumím. Na jedné straně je neuvěřitelná pakáž a na druhé lidská naivita a hloupost ..... a to je příliš veliká přesila. Jediná možnost je to neřešit nebo vyřešit :-D Nebo ...... si dojít za Kelnerkou a Štruplem, těm bude jasno a tam by rozřešení mohlo být :-D;-D;-)
Ivan Anderle
jsem rád, že se vám fotka líbí :-) Jarko, špatně si to vykládáš. Já se u toho nevztekám a ani mě to nerozhodí psychiku. Jen jsem přesvědčen, že je potřeba stále tyhle věci sledovat a být připraven se aktivně postavit na tu správnou stranu. A nikdy nezapomenout na ten marast do kterého nás během 40let zavlekli komunisti ...
Michal Vitásek
Tahle fotka je boží :-)
Jarka
Že se na to nevykašleš, takhle si otravovat život nějakejma šmejdama :-| Já vím, že mi odpovíš že ti jde o tvé děti, vnoučata ..... jen se neboj, ti si poradí, ti už vyrůstají v jiným prosředí, mají jiné možnosti atd. Tohle všechno dělá naše generace poznamenaná minulostí. Každej nenažranej, charakter je pro mnohé sprostý slovo ..... to musí vychcípat a pak to pomalu půjde nahoru. Naše děti tím ještě poznamenány budou a ty jejich už na tom budou líp, o ně bych strach neměla. Ty koukej sám na sebe nebo to jednou s tebou sekne. Ono si rozhasit psychiku a tím i imunitní systém kvůli p.....ý politice to není zrovna nic dobrýho. Kdybys byl třeba o víkendu s námi s Mikinou tak jsi se mlátil smíchy a bylo by fajn. Já nevím co je v politice, času už tolik nemám abych jím plýtvala. Víš co já na ně ? To ti sem psát ani nemůžu, i když na web můžu :-);-) Fotka je bezvadná ;-)
Ivan Anderle
co s tím, ale Jirko? Snad abychom se vrátili k tak trochu pozapomenutelnému, oblíbenému a hezkému řešení našich předků a udělali opět nějakou tu defenestaraci. Byla by to myslím již čtvrtá v pořadí ;-)
Jirka A.
Souhlas, Ivane. Není z čeho vybírat a volit. Politika u nás je jen rito. Je mi z toho zle. Zatím co se kocháme hezkými obrázky jako je tento, oni nás okrádají, hrabou a žerou.
Ivan Anderle
ovšem je to smutná legrace, v tom komentu Michale. Mě už ti politici začínaj pěkně srát! Vvýhoda vlastního webu, můžu si napsat pravdu "srát" a nikdo mě to nezakřížkuje :-) Přemýšlím, jestli jeden osvícenej monarcha, není ve skutečnosti lepší řešení. Minimálně by to bylo lacinější, než celá ta smečka příživníků: senát, poslanci a ministři ;-)
Michal Kupsa
Nahodicka .... :-D Tahle se ti fakt povedla, docela legracni, vcetne toho komentu. :-D
Ivan Anderle
eh, ještě jsem to ani pořádně nevložil a Michal už je tady :-D
Michal Kupsa
Dost dobra .... :-D