kouzlo mámení


kouzlo mámení

když jedu nahoru na severozápadní pobřeží Skotska, vede moje cesta většinou kolem Loch Achlaise. Zastavím auto, přelezu menší kopeček u silnice a těším se co že uvidím tentokrát. Nikdy nejsem zklamán, pokaždé mě toto místo zaskočí, překvapí a nadchne. Neopakuje se a je vždy jiné. Umí se rafinovaně obléci do krásného světla a nečekaných barev, stejně jako když žena líčí past na muže …

Lokace: Skotsko, Loch Achlaise

Klíčová slova: voda, hora, Loch, ostrov, paprsky

Fotografie byla již 4335× zobrazena

19519321
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ivan Anderle
tohle místo má MiKi atmosferu pokaždé, bez ohledu na počasí a denní, či roční dobu. Fakt, nekecám ... :-)
MiKi.
ups suprová atmosféra:-)
Ivan Anderle
jo,já dám objektiv k hladině a sežere mě ho nějaká Lochneska. To je milá paní chytrá, jezero ve Skotsku a né Mácháč, nebo Slapy :-D:-D:-D
pani chytrá
jo pane, já bych asi dala objektiv až na úroveň hladiny, aby byl ten stromeček pěkně tmavý vepředu a to pozadí nějak tak v mlze. až tam budete příště, ohněte trošku víc hřbet před mocnou matkou přírodou.
Ivan Anderle
byla Karle, byla! Navštívili jsme údajně jednu palírnu jenž se honosí titulem "Nejsevernější destilerky ve Skotsku". Jmenuje se Glenmorangie a vyrábí tu dobrotu již od roku 1843 ;-D ňam!
Karel Pagačík
velmi chutné Skotské sousto a nějaká nová whiska byla? :-)
Ivan Anderle
ještě lepší než fotky je Jirko koukat na realitu. To se dá opravdu velmi dlouho. to jsem Lucias kdysi říkal také. Nakonec jsem si to splnil a né jednou a myslím, že ani tentokrát to nebylo naposledy ;-)
Lucias
jednou bych tam jela...
Jirka A.
Jo, jo, Skotsko stokrát jinak, a pokaždé drsně malebné. Na každou fotku se nechá dlouho dívat. Dík Ivane za ty pohledy.