kličkovaná


kličkovaná

železniční doprava je ekologická a celkem i laciná. Jediná další doprava co jí může konkurovat je doprava lodní. Je sice pomalá, ale zato zatraceně krásná. řeka si to krajinou klikatí po svém a houby jí záleží jak by to chtěl člověk. Je pravdou, že v mnoha zemích si vodní toky podmanili a jsou tam k vidění různé plavební kanály, vybavené množstvím zdymadel. Není ani nic neobvyklého, aby plavební dráha byla vedena po mostě nad silnicí, či prošla kopcem v tunelu. (Jako třeba ve Skotsku u města Falkirk odkaz )
U nás se zatím nic podobného nerozvijí a tak se i nadále budeme moci radovat pohledem na podobné meandry a ledabylý tok krásných českých řek ...

Lokace: čechy, Ploučnice

Klíčová slova: řeka, meandr, les

Fotografie byla již 6635× zobrazena

161016206
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ivan Anderle
a to jsem rád, že se ti Vlaďko líbí. Zkusím udělat ještě pár podobných
Vlaďka Dvořáková
Ivane, v tomto formátu je snímek opravdu úžasný...Paráda! ;-)
Ivan Anderle
ano Ploučnice je Jarko moc Pěkná, jen do ní nesmíš spadnout :-D velkoformát by pani chytrá byl sice fajn, ale kdo to zaplatí? Chcete si ho koupit? Pokud ano, tak pak vám i to rgb budu zkoušet vychytat ;-)
Jarka
Tak to by mě ani nenapadlo jak je Ploučnice z výšky pěkná :-)
pani chytrá
krásná bude jako velkoformát, jen vychytat RGB. V zemi oplývající mlékem a strdím jsou to další idylické pozemky k zastavění, voda se svede do betonového koryta, v létě tam nebude tolik komárů z tůněk a až jednou přijde voda trošku vyšší ten s nadhledem a Noe si spolu zajdou na pivo.
Ivan Anderle
to víš Karle, moudré rady to je moje hoby, ale sám se jich moc nedržím ;-)
Karel Pagačík
Někde si radil foť ze střechy auta tady to musela být vysoká dodávka :-) moc pěkné