kyrgyzstánské léto


kyrgyzstánské léto

prohlížel jsem si fotky jednoho fotografa na facebooku. Jméno není podstatné. Obrázky to byly líbivé, na každém západ slunce dokonale olizoval horizont v panoramatu hor. Fotografií bylo hodně a lajků víc, než krav před poštou v Kalkatě. Těm obrázkům se nedalo téměř nic vytknout, snad jen, že při tom množství a při stejném námětu, bylo prohlížení po chvíli docela nudné. Já to zkouším jinak. Při vkládání fotek přeskakuji z námětu na námět, ze země do země a věřím, že to při prohlížení nebude nuda ...

Lokace: Kyrgyzstán, Narynská oblast, At-Bashi,

Klíčová slova: léto, pole, pastvina, vlčí mák, hory, sníh, skály

Fotografie byla již 2743× zobrazena

16219176
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ivan Anderle
jo, bylo to tam parádní ...
Michal Kupsa
Parádní vzpomínka ale dodneska mě štve, jak mi bylo blbě, že jsem si to ani pořádně neužil. :-(
Ivan Anderle
jasně, každej to dělá jak mu vyhoovuje. Navíc u mne text s fotografií někdy vůbec nesouvisí a spíš je to o tom co mi zrovna proletí hlavou.
A poučné souvislosti - to je Netopejre u mne doma přímo oslava a žena dává do trouby husu, když mne něco moudrého napadne ...
:-)
Netopejr
Ahoj Ivane!
Tenhle Tvůj způsob funguje dobře. Motivuje člověka se sem jednou za den podívat. Řeším tuhle otázku - co, kolik a jak často vystavovat - už 20 let. Dělám to opačně: vystavit rovnou celý příběh, hromadu (podobných) fotek z téhož místa, aby si to (totiž souslednost pohledů a pocitů) návštěvník mohl taky prožít v souvislostech. Ovšem v dnešní „surfovací" době to asi málokdo ocení, leda někdo starší, kdo má dost času.
U Tvého webu a onoho přeskakování mezi tématy mi trochu chybějí ty (poučné) souvislosti. Ale o to víc pozornosti se pak dostává samotným jednotlivým fotkám a jejich estetice.